Particuliere Hulp

Heb je geen indicatie voor Huishoudelijke Hulp, maar wil je extra taken laten uitvoeren? Dat kan! Je kunt per half uur hulp aanvragen. Deze extra taken worden gewoon door je eigen Groenoord Zorgt medewerker uitgevoerd.

Direct particuliere hulp aanvragen

Waarmee kunnen we jou helpen?

Iedereen heeft behoefte aan een schone thuisomgeving, gezelschap en fijne activiteiten. Dat zorgt voor een prettig en rijk leven. Wij komen bij je thuis en gaan samen met je wandelen, lezen of spelen een spel. Ook bij praktische zaken kunnen wij je helpen; het doen van boodschappen, koken of samen eten. Je kan deze diensten eenvoudig en per twee uur aanvragen.

Ontvang je al thuiszorg van ons? Dan kan je al vanaf een half uur extra ondersteuning aanvragen.

Gezelschap

Schoonmaken

Wandelen

Boodschappen

Koken

Strijken

Doe de zorgcheck

Ben je benieuwd hoe de particuliere hulp er voor jou uit kan zien? Met de zorgcheck krijg je al in een paar klikken een duidelijk beeld.

Voor wie is de zorg?

Voor mijzelf Voor iemand anders

Net dat beetje extra.

Ook als je geen Wmo-indicatie hebt, kun je gebruik maken van onze aanvullende hulp. Je kunt dan vanaf 2 uur hulp aanvragen. Deze taken worden door een vast gezicht uitgevoerd. We onderzoeken graag samen met jou hoe we een een fijne en veilige thuisomgeving kunnen creëren op basis van jouw wensen.

Extra hulp ontvangen? Bel ons op 085 – 006 68 20, dan bespreken we je wensen en plannen de particuliere hulp zo snel mogelijk in. Achteraf sturen wij maandelijks een factuur van € 29,60 per uur op basis van automatische incasso.

“Ik ben 40 jaar zelfstandig ondernemer geweest, dus ik hou graag zelf de touwtjes in handen.”

Wat ik zo prettig vind, is dat ik samen met de hulp overleg wat er gedaan moet worden. Zo word ik geholpen waar nodig, maar blijf ik zelf de dingen doen die ik kan.

Nelleke, 76

Kijk of wij in jouw regio zorg en ondersteuning leveren

Vul hieronder je postcode in om te zien of Groenoord Zorgt ook in jouw wijk zorg en ondersteuning biedt.

Is particuliere hulp precies wat je zoekt? Vraag het hier direct aan.

Veelgestelde vragen

Kunnen we je helpen? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.

Wat is een thuishulp?

Een thuishulp van Groenoord Zorgt is iemand die (extra) – niet-medische zorg – biedt voor ouderen, de familie en mantelzorgers. De belangrijkste functie van een thuishulp is dat een cliënt langer gelukkig en vitaal in zijn of haar eigen omgeving kan blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent onze thuishulp meer rust in de familie, een naaste die goed blijft eten en regelmatig buiten komt.

Wat is mantelzorg?

Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden. Dit kan verzorging zijn of hulp bij dagelijkse activiteiten. Gemeenten ondersteunen mantelzorgers bijvoorbeeld met (tijdelijke) overname van de zorg door een vrijwilliger of beroepskracht (respijtzorg).

Hoe vraag ik ondersteuning aan?

Ondersteuning aanvragen gaat snel en gemakkelijk: Onze zorgcoördinatoren staan je graag telefonisch te woord op werkdagen tussen 8:30 tot 17.00 uur via 085 – 006 68 20.

Bij Groenoord Zorgt staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom komt de ambassadeur uit jouw regio graag langs om te bespreken hoe wij kunnen helpen. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.
Neem gerust contact met ons op.

Krijg ik een vaste thuishulp?

Omdat aandacht minstens even belangrijk is, wijzen we je een vaste hulp toe, die past bij jouw wensen. Zo kunnen we de continuïteit van onze zorg waarborgen en krijgt u de persoonlijke aandacht die we belangrijk vinden.

Zijn onze andere diensten iets voor jou?

Huishoudelijke hulp

Je wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar sommige huishoudelijke taken lukken je gewoon niet meer. Dan is het krijgen van de juiste ondersteuning belangrijk. Groenoord Zorgt helpt daarbij.

Lees meer over huishoudelijke hulp

Mantelzorg ondersteuning

Zorgen voor een ander geeft veel voldoening. Toch kan het soms even teveel worden. Voor mensen die langdurig en intensief voor een ander zorgen is het belangrijk dat ze de zorg af en toe kunnen overdragen.

Lees meer over mantelzorg ondersteuning

Ondersteuning thuis

Soms heb je extra ondersteuning nodig om de dagelijkse zaken te regelen. Zoals hulp bij je administratie, het maken van een dagindeling of het leggen van sociale contacten.

Lees meer over ondersteuning thuis

We helpen je graag verder

Bel ons op 085 - 006 68 20

Bekijk onze andere contact opties

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Haiko - Zorgcoördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.