Wandeltocht: City Pier Night Walk

De City Pier Night Walk is een unieke wandeltocht voorafgaand aan de NN CPC Loop Den Haag. De avondwandeling van 7 of 12 km loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om Den Haag van een andere kant te zien.

De wandeltocht
De wandeling start om 18.00 uur, wanneer het net donker begint te worden. De route start op het Malieveld en leidt deelnemers langs diverse Haagse highlights, versierde straten, muziekpunten en enkele lichtelementen naar Scheveningen. Verlicht door een looplampje vertrekken de deelnemers de duisternis in. Samen met het entertainment langs het parcours zorgt dit voor een unieke belevenis door de stad. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs, looplampje en verzorging onderweg, ook een mooi aandenken bij de finish.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Kijk op de website voor meer informatie, kosten en reservering.

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.