Over Groenoord Zorgt

Groenoord zorgt voor de nieuwe generatie ouderen. Een generatie die nog volop in het leven staat. Die eigenwijs is, en zelfstandig. Die mee wil blijven doen, omdat er nog genoeg te beleven valt. Omdat groeien nooit stopt.

over-icoon

Alleen wie bezig blijft wil honderd worden

Niels Plasmeijer – Head Honcho

‘Alleen wie bezig blijft wil honderd worden’ is een mooi Japans gezegde, dat volledig aansluit bij onze visie op de ouderen zorg. Geïnspireerd door het Japanse geheim voor een lang en gelukkig leven, ook wel ‘Ikigai’ genoemd, streven wij naar een omgeving waar iedereen gelukkig oud kan worden.

Okinawa is daar een mooi voorbeeld van. Dit eiland, ook wel een blue zone genoemd, heeft meer 100-jarigen dan het mondiaal gemiddelde. Drie pijlers zijn hierbij belangrijk: gezondheid, relaties, activiteit. Daarom kijken we samen naar de ondersteuningsbehoefte en bepaal je zelf welke hulp je nodig hebt.

Zo creëren we een veilige thuisomgeving zonder zorgen, zodat jij aandacht kan blijven geven aan de dingen die je gelukkig maken.

Waar wij voor staan

Groenoord Zorgt is opgericht in 2009 om een eigenwijs tegengeluid te bieden aan de gevestigde orde van thuiszorg instanties.

We streven er altijd naar om snel, betrokken en deskundig op te treden. Als moderne dienstverlener stellen wij onze cliënt centraal en willen wij van betekenis zijn door iemand in zijn waarde te laten, goed te luisteren en samen op zoek te gaan naar een oplossing.

Deze kunnen worden gezocht in hele praktische zaken die op dat moment van belang zijn, maar wij streven er ook naar om mensen samen te brengen die gelijke normen en waarden delen. Daarom kijken we verder dan een schoon en veilig huis en nemen we de omgeving mee in onze gesprekken.

Wij voelen een maatschappelijke verantwoordelijkheid om als moderne dienstverlener, wanneer nodig, samenwerking te zoeken. Als blijkt dat je beter gebaat bent bij de ondersteuning van een partner binnen het sociaal domein, gaan wij daarmee in gesprek en komen we gezamenlijk tot een oplossing.

We helpen je graag verder

Bel ons op 085 - 006 68 20

Bekijk onze andere contact opties

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.