Contact

Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, hieronder zie je op welke manieren je ons kan bereiken.

Bellen

Van maandag t/m vrijdag
tussen 9:00 en 17:00

Bel 085 - 006 68 20

Whatsapp

Van maandag t/m vrijdag
tussen 9:00 en 17:00

Stuur een bericht

Adresgegevens

Lammenschansweg 130F
2321 JX Leiden

Routebeschrijving

Parkeren

Ons kantoor bevindt zich aan de Lammenschansweg 130F in Leiden, naast de Gamma. Je rijdt het parkeerterrein op via de slagboom. Bezoekers kunnen 2 uur gratis parkeren.

Contactformulier

Stuur je bericht naar ons. Wij streven er naar binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Veelgestelde vragen

Kunnen we je helpen? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.

Wat is een thuishulp?

Een thuishulp van Groenoord Zorgt is iemand die (extra) – niet-medische zorg – biedt voor ouderen, de familie en mantelzorgers. Het betreft onder andere huishoudelijke hulp. De belangrijkste functie van een thuishulp is dat een cliënt langer gelukkig en vitaal in zijn of haar eigen omgeving kan blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent onze thuishulp meer rust in de familie, een naaste die goed blijft eten en regelmatig buiten komt.

Wat is mantelzorg?

Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden. Dit kan verzorging zijn of hulp bij dagelijkse activiteiten. Gemeenten ondersteunen mantelzorgers bijvoorbeeld met (tijdelijke) overname van de zorg door een vrijwilliger of beroepskracht (respijtzorg).

Hoe vraag ik ondersteuning aan?

Ondersteuning aanvragen gaat snel en gemakkelijk: Onze zorgcoördinatoren staan je graag telefonisch te woord op werkdagen tussen 8:30 tot 17.00 uur via 085 – 006 68 20.

Bij Groenoord Zorgt staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom komt de ambassadeur uit jouw regio graag langs om te bespreken hoe wij kunnen helpen. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.
Neem gerust contact met ons op.

Krijg ik een vaste thuishulp?

Omdat aandacht minstens even belangrijk is, wijzen we je een vaste hulp toe, die past bij jouw wensen. Zo kunnen we de continuïteit van onze zorg waarborgen en krijgt u de persoonlijke aandacht die we belangrijk vinden.

Ga naar onze werken-bij website

Wil jij werken bij Groenoord?

Als zorghulp draag je veel verantwoordelijkheden omdat je huishoudelijke taken overneemt die jouw cliënten zelf (gedeeltelijk) niet meer kunnen. Zo zorg je er voor dat ze zo lang mogelijk zelfstandig, in hun eigen vertrouwde omgeving, kunnen blijven wonen.

Bekijk onze vacatures

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.