Huishoudelijke hulp

Je wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar sommige huishoudelijke taken lukken je gewoon niet meer. Dan is het krijgen van de juiste ondersteuning belangrijk. Groenoord Zorgt helpt daarbij.

Direct huishoudelijke hulp aanvragen

Waarmee kunnen we jou helpen?

We helpen met afwassen, stofzuigen, dweilen, strijken, ramen lappen en het schoonmaken van toilet, badkamer en keuken. Zo kan je nog een lange tijd zelfstandig blijven wonen.

Stofzuigen

Ramen lappen

Afwassen

Dweilen

Schoonmaken

Strijken

Wc en badkamer

Keuken

Bed verschonen

Doe de zorgcheck

Ben je benieuwd hoe huishoudelijke hulp er voor jou uit kan zien? Met de zorgcheck krijg je al in een paar klikken een duidelijk beeld.

Voor wie is de zorg?

Voor mijzelf Voor iemand anders

Samen bepalen we de oplossing

Samen bekijken we wat er in jouw huis moet gebeuren. Dat kan van alles zijn, zoals de badkamer schoonmaken, opruimen of stofzuigen. Omdat aandacht minstens even belangrijk is als een opgeruimd huis, matchen we een zorgverlener die past bij jouw wensen. Zo ben je altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en een vertrouwd gezicht en kun je zo lang mogelijk blijven wonen in een schoon en leefbaar huis.

“Nu heb ik eindelijk de tijd om alles te doen waar ik blij van word.”

Het is heerlijk om ondersteund te worden in het schoonhouden van mijn huis. Ik hoef daar niet meer over na te denken en kan lekker de fiets pakken om vrienden te bezoeken.

Jan, 69

Kijk of wij in jouw regio zorg en ondersteuning leveren

Vul hieronder je postcode in om te zien of Groenoord Zorgt ook in jouw wijk zorg en ondersteuning biedt.

Is huishoudelijke hulp precies wat je zoekt? Vraag het hier direct aan.

Veelgestelde vragen

Kunnen we je helpen? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.

Wat is een thuishulp?

Een thuishulp van Groenoord Zorgt is iemand die (extra) – niet-medische zorg – biedt voor ouderen, de familie en mantelzorgers. De belangrijkste functie van een thuishulp is dat een cliënt langer gelukkig en vitaal in zijn of haar eigen omgeving kan blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent onze thuishulp meer rust in de familie, een naaste die goed blijft eten en regelmatig buiten komt.

Wat is mantelzorg?

Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden. Dit kan verzorging zijn of hulp bij dagelijkse activiteiten. Gemeenten ondersteunen mantelzorgers bijvoorbeeld met (tijdelijke) overname van de zorg door een vrijwilliger of beroepskracht (respijtzorg).

Hoe vraag ik ondersteuning aan?

Ondersteuning aanvragen gaat snel en gemakkelijk: Onze zorgcoördinatoren staan je graag telefonisch te woord op werkdagen tussen 8:30 tot 17.00 uur via 085 – 006 68 20.

Bij Groenoord Zorgt staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom komt de ambassadeur uit jouw regio graag langs om te bespreken hoe wij kunnen helpen. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.
Neem gerust contact met ons op.

Krijg ik een vaste thuishulp?

Omdat aandacht minstens even belangrijk is, wijzen we je een vaste hulp toe, die past bij jouw wensen. Zo kunnen we de continuïteit van onze zorg waarborgen en krijgt u de persoonlijke aandacht die we belangrijk vinden.

Zijn onze andere diensten iets voor jou?

Mantelzorg ondersteuning

Zorgen voor een ander geeft veel voldoening. Toch kan het soms even teveel worden. Voor mensen die langdurig en intensief voor een ander zorgen is het belangrijk dat ze de zorg af en toe kunnen overdragen.

Lees meer over mantelzorg ondersteuning

Privé: Particuliere Hulp

Heb je geen indicatie voor Huishoudelijke Hulp, maar wil je extra taken laten uitvoeren? Dat kan! Je kunt per half uur hulp aanvragen. Deze extra taken worden gewoon door je eigen Groenoord Zorgt medewerker uitgevoerd.

Lees meer over privé: particuliere hulp

Ondersteuning thuis

Soms heb je extra ondersteuning nodig om de dagelijkse zaken te regelen. Zoals hulp bij je administratie, het maken van een dagindeling of het leggen van sociale contacten.

Lees meer over ondersteuning thuis

We helpen je graag verder

Bel ons op 085 - 006 68 20

Bekijk onze andere contact opties

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Haiko - Zorgcoördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.