Ondersteuning thuis

Soms heb je extra ondersteuning nodig om de dagelijkse zaken te regelen. Zoals hulp bij je administratie, het maken van een dagindeling of het leggen van sociale contacten.

Direct ondersteuning aanvragen

Waarmee kunnen we jou helpen?

We ondersteunen je met je administratie, het maken van afspraken met instanties, het herstel na ziekte of bij het leggen van sociale contacten en het creëren van een fijne dagstructuur. Kortom; wij helpen om nét dat beetje extra uit het leven te halen.

Administratie

Sociale contacten

Afspraken met instanties

Schoonmaken

Doe de zorgcheck

Ben je benieuwd hoe de thuis ondersteuning er voor jou uit kan zien? Met de zorgcheck krijg je al in een paar klikken een duidelijk beeld.

Voor wie is de zorg?

Voor mijzelf Voor iemand anders

Wat jouw situatie ook is, wij helpen.

Deze hulp heb je bijvoorbeeld nodig omdat je dit (tijdelijk) zelf niet kunt doen, omdat je psychische klachten hebt, omdat je een handicap hebt of omdat je merkt dat je steeds vaker dingen vergeet. Wat je situatie ook is, wij passen onze dienstverlening op jou aan aan en helpen je zo je zelfredzaamheid te vergroten.

“Achter de geraniums zitten is niet meer van deze tijd. Ik ga liever koken met m’n kleinkinderen.”

Thuis alles op orde houden werd fysiek een uitdaging. De energie die het mij kostte besteed ik liever aan andere dingen. Nu ik hulp heb, houd ik meer energie over voor dingen waar ik gelukkig van word.

Saskia, 73

Kijk of wij in jouw regio zorg en ondersteuning leveren

Vul hieronder je postcode in om te zien of Groenoord Zorgt ook in jouw wijk zorg en ondersteuning biedt.

Is thuis ondersteuning precies wat je zoekt? Vraag het hier direct aan.

Veelgestelde vragen

Kunnen we je helpen? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.

Wat is een thuishulp?

Een thuishulp van Groenoord Zorgt is iemand die (extra) – niet-medische zorg – biedt voor ouderen, de familie en mantelzorgers. De belangrijkste functie van een thuishulp is dat een cliënt langer gelukkig en vitaal in zijn of haar eigen omgeving kan blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent onze thuishulp meer rust in de familie, een naaste die goed blijft eten en regelmatig buiten komt.

Wat is mantelzorg?

Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden. Dit kan verzorging zijn of hulp bij dagelijkse activiteiten. Gemeenten ondersteunen mantelzorgers bijvoorbeeld met (tijdelijke) overname van de zorg door een vrijwilliger of beroepskracht (respijtzorg).

Hoe vraag ik ondersteuning aan?

Ondersteuning aanvragen gaat snel en gemakkelijk: Onze zorgcoördinatoren staan je graag telefonisch te woord op werkdagen tussen 8:30 tot 17.00 uur via 085 – 006 68 20.

Bij Groenoord Zorgt staat persoonlijke aandacht voorop. Daarom komt de ambassadeur uit jouw regio graag langs om te bespreken hoe wij kunnen helpen. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.
Neem gerust contact met ons op.

Krijg ik een vaste thuishulp?

Omdat aandacht minstens even belangrijk is, wijzen we je een vaste hulp toe, die past bij jouw wensen. Zo kunnen we de continuïteit van onze zorg waarborgen en krijgt u de persoonlijke aandacht die we belangrijk vinden.

Zijn onze andere diensten iets voor jou?

Huishoudelijke hulp

Je wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar sommige huishoudelijke taken lukken je gewoon niet meer. Dan is het krijgen van de juiste ondersteuning belangrijk. Groenoord Zorgt helpt daarbij.

Lees meer over huishoudelijke hulp

Mantelzorg ondersteuning

Zorgen voor een ander geeft veel voldoening. Toch kan het soms even teveel worden. Voor mensen die langdurig en intensief voor een ander zorgen is het belangrijk dat ze de zorg af en toe kunnen overdragen.

Lees meer over mantelzorg ondersteuning

We helpen je graag verder

Bel ons op 085 - 006 68 20

Bekijk onze andere contact opties

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Haiko - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.