Badminton, volleybal, spieroefeningen, gewrichtsoefeningen, evenwichtsoefeningen

Het maakt niet uit hoe fit je nu bent. Het gaat erom dat je streeft naar behoud van je conditie, of nog beter naar verbetering. En dat afhankelijk van je lichamelijke mogelijkheden (ik ga op mijn leeftijd geen marathon lopen). Je bepaalt zelf in hoeverre je meedoet met de oefeningen, liever niet forceren. We vinden het belangrijk dat de bijeenkomsten ook gezellig zijn, we kunnen met elkaar lachen, maar lachen elkaar niet uit. Een paar keer per jaar vullen we de woensdagmiddag in met een activiteit in een andere omgeving, afhankelijk van de weersomstandigheden. Kom vrijblijvend eens kijken op een woensdagmiddag, bij voorkeur aanmelden via de website.

Meer informatie over kosten, deelname en aanmelding kan je vinden op de betreffende website. Aan informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coƶrdinator
Hallo šŸ‘‹
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.