Badminton voor 56+

Dat badminton een leuke sport is voor jong en oud bewijst onze vereniging de Badminton Klub Noordwijkerhout met ons ledenbestand. We hebben naast onze jeugd en volwassenen ook 55-plussers die elke dinsdagochtend van 9:00 tot 11:00 spelen in de nu ‘tijdelijke’ Schelft in Noordwijkerhout. De leeftijd van de badmintonners binnen deze groep varieert van 55 tot 90! En bestaat uit leden die al jaren lid zijn maar ook nieuwe leden, die ofwel ooit badminton gespeeld hebben maar ook die voor het eerst een shuttle slaan in een hal. Deze mix van diverse niveau is juist erg leuk en er wordt altijd voor gezorgd dat er leuke partijtjes gespeeld kunnen worden. We zijn heel erg blij dat we nu weer in Noordwijkerhout kunnen spelen na de brand in de Schelft bijna 2 jaar geleden.

Meer informatie over kosten, deelname en aanmelding kan je vinden op de betreffende website. Aan informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.