Bewegen voor Ouderen

De warming-up is bewegen op muziek, dan is er speciale aandacht voor het evenwicht en de soepelheid en worden er soms concentratie- en geheugenoefeningen gedaan. U werkt aan uw lichaam op uw eigen niveau, met of zonder attributen in combinatie met spierversterkende en conditionele oefeningen. Dit alles gebeurd staand, naast of zelfs vanuit de stoel en ook weer op uw niveau. Mocht u dus wat minder mobiel zijn, dan kunt u toch deze les volgen. Gezelligheid en het meedoen op eigen tempo staan vanzelfsprekend centraal tijdens de lessen. Het laatste kwartier van de les wordt er gezellig koffie gedronken. Lijkt het u leuk om in een gezellige groep aan uw conditie te werken en uw lichaam soepel te houden, dan bent u in deze les op de juiste plek.

Meer informatie over kosten, deelname en aanmelding kan je vinden op de betreffende website. Aan informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coƶrdinator
Hallo šŸ‘‹
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.