Old Stars Waterpolo

Op woensdag van 9.00 uur tot 10.00 uur kunnen ouderen uit Alphen aan den Rijn en omstreken kennismaken met OldStars waterpolo bij zwembad en Buurthuis AquaRijn. Deelnemers kunnen naast Waterpolo ook banen zwemmen of deelnemen aan de Beweegochtend. Zo breek je sportief de week doormidden.

De clinic is bedoeld voor oud-spelers, maar ook voor geïnteresseerden met weinig of geen ervaring. Onder leiding van coach Melissa Dongelmans leren deelnemers de ins- en outs van waterpolo en kan er een heerlijk potje worden ‘gewaterpolood’. Deelnemers aan OldStars betalen naast de prijs van een los bad of 1 knip van hun badenkaart, nog € 1,20 bij de kassa. Deelnemers aan de Beweegochtend mogen gratis deelnemen aan de training.  

OldStars waterpolo in Alphen aan den Rijn
OldStars wordt mede mogelijk gemaakt door Het Natonaal Ouderenfonds. Het Nationaal Ouderenfonds zet zich met OldStars waterpolo in voor de verbetering van de vitaliteit van ouderen en het aanmoedigen van belangrijke sociale verbinding. Er worden naast het waterpolo ook diverse beweegvormen aangeboden en er is ruimte voor het sociale aspect met een kopje koffie en gezellig gesprek. In de visie van OldStars is waterpolo niet het doel, maar een middel om actief en sociaal bezig te zijn.

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.