Regenererend bewegen in het dagelijks leven

In deze cursus van 10 bewegingslesssen, is bewustwording van uw gewoontehouding(en) en manier(en) van bewegen de basis. Vandaaruit wordt u begeleidt bij het (her)ontdekken van betere beweegstrategieën voor de dagelijkse bewegingen. Denk daarbij aan o.a. staan, lopen, traplopen, evenwicht bewaren, zitten en opstaan, bukken, tillen, reiken, naar de grond bewegen en opstaan en vertrouwd worden met kleine valmomenten.

Wilt u in uw dagelijkse leven uw bewegingsapparaat goed gebruiken; soepel, veilig en stabiel bewegen? Je evenwicht verbeteren? Het vertrouwen en plezier in bewegen hervinden? En je zelfredzaamheid behouden en vergroten?

De enige eis is dat u zelfstandig kunt lopen. U hoeft geen goede conditie te hebben of lenig te zijn. Ze gebruiken eenvoudige oefeningen, waarin iedereen zijn eigen grenzen kan opzoeken.

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.