Sunset Walk – 10 van Noordwijk

Op zaterdag 9 juli vindt – op de vooravond van de 10 van Noordwijk – de Sunset Walk plaats. Met dit wandelevent wil de Hersenstichting meer aandacht vragen voor de onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening.  Al ruim 4 miljoen mensen moeten dagelijks leven met de gevolgen van een hersenaandoening. Daar wordt meestal aan voorbij gegaan, omdat je er aan de buitenkant vaak niets van ziet. Onzichtbare gevolgen die een grote impact hebben op het dagelijkse leven.

Dus schrijf je in voor de Sunset Walk, maak een actiepagina aan en loop mee! Met jouw bijdrage kan de Hersenstichting onderzoek financieren dat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met een hersenaandoening.

Vanaf de Vuurtoren in Noordwijk loop je 5 of 10 km door de duinen en over het strand. Speciaal voor mensen die slecht ter been zijn is er een 3,5 km met een rolstoelvriendelijk parcours. Uiteraard wordt je feestelijk ontvangen bij de finish met een mooie medaille!

 

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Kijk op de website voor meer informatie, kosten en reservering.

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.