El Cid Kroegentocht

Bekijk hier onze unieke kroegentocht, vol met verhalen van onze geliefde cliënten en enthousiaste jonge medewerkers. Laat je meenemen door de Leidse straten terwijl je hun favoriete kroegen bezoekt en hun herinneringen tot leven komen. Geniet van een avond vol plezier, gezelligheid en nieuwe ontmoetingen. En wie weet, misschien voel je wel de roep om deel uit te maken van ons bijzondere team.

Proost op nieuwe herinneringen en een geweldige studententijd!

Video route kroegentocht
GZ_events_landingpage_elcid_kaart_v02

Bekijk hier de route en de verhalen

UITGELICHTE VERHALEN

FAVORIETE KROEGEN VAN ONZE CLIËNTEN

De Vergulde Kruik

In mijn vrijgezellentijd, voordat ik mijn vrouw ontmoette, was De Vergulde Kruik een plek waar ik graag kwam. Het was een gezellige en sfeervolle plek waar ik genoot van mijn favoriete drankje, de Cubalibre. Ik herinner me nog levendig hoe ik daar zat, omringd door vrienden, terwijl we lachten, verhalen deelden en ons vermaakten tot in de late uurtjes.

Meneer Hemerik

De Stadthouder

Mijn persoonlijke favoriet is De Stadhouder aan de Nieuwe Rijn. Wat deze kroeg zo speciaal maakt, is de mogelijkheid om bij mooi weer heerlijk buiten op de boot te zitten. Ik heb daar vaak met mijn studenten gesproken over scripties en dissertaties, maar ook over het leven in het algemeen. De ontspannen sfeer en de prachtige locatie maakten het altijd een perfecte plek om ideeën uit te wisselen en gesprekken te voeren.

Meneer Lindblad

L'Espérance

De laatste jaren van mijn studie bezocht ik regelmatig café l'Esperance, één van de oudste en typische studentenkroegen die het Leidsche kent. De mooiste avond daar was wel die waarop ik mijn afstudeerborrel hield. Na twaalf jaar bloed, zweet en tranen, had ik eindelijk mijn bul gehaald en daar moest op gedronken worden!

Mevrouw Siksma

Op zoek naar een flexibele baan met betekenis?

Welkom bij de thuiszorgorganisatie die niet alleen zorgt voor een schoon en leefbaar huis, maar ook voor onvergetelijke ervaringen. Sluit je aan bij onze familie en maak samen met ons het verschil. Bij ons bepaal jij je eigen werkdagen en -tijden. Bekijk hier al onze vacatures.

FAVORIETE KROEGEN VAN ONZE MEDEWERKERS

De Bonte Koe

Ik ben hier een keer geweest met een vriendin van mij, op zaterdagavond. We hebben de hele avond vooral goede gesprekken gevoerd. Het is een heerlijke plek om te borrelen en lekker te kletsen. Er was een gemixt gezelschap qua leeftijd, dus jong en oud. Daarnaast is het bier goedkoop (ongeveer 3 euro) in verhouding met andere kroegen. Voor een goed biertje betaal ik meestal 5 euro.

Anne
Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.