Wat doen wij verkeerd? Win €250 met jouw gouden idee!

Hey daar, gamechanger! Wij hebben een uitdaging voor jou. Wij zijn hard op zoek naar nieuwe medewerkers, maar helaas lijken onze wervingscampagnes niet goed genoeg te werken. Als jij denkt dat jij dit beter kan, dan willen wij dat graag van je horen. En niet alleen dat, wij belonen het beste idee met €250!

Doe mee

Wij dagen jou uit om onze socials en werken-bij website onder de loep te nemen en met innovatieve ideeën te komen. Wat kunnen wij volgens jou beter doen? Laat je creativiteit de vrije loop en vertel ons hoe we je aandacht kunnen grijpen, je nieuwsgierigheid kunnen prikkelen en je hart kunnen winnen. Jij weet als geen ander hoe je aangesproken wilt worden, en wij zijn hier om naar je te luisteren.

Jouw weg naar de prijs

  1. Verken en deel: Neem de tijd om onze Instagram, Facebook, Linkedin en werken-bij site te bekijken. Zijn ze interessant genoeg? Zou je iets anders willen zien? Vertel het ons!
  2. Stel voor verbeteringen: Denk na over hoe we onze aanpak kunnen opfleuren. Of het nu gaat om een nieuwe twist, een verrassende video of een slimme online uitdaging, wij willen je ideeën horen.
  3. Doe mee en win: Klaar om je stempel te drukken? Vul het formulier op deze pagina in en laat ons de kracht van jouw ideeën zien. Dit is jouw platform om het verschil te maken!

Deel hier jouw idee(ën)

Waarvoor je het doet

Jouw input is onschatbaar. En omdat we weten dat jouw tijd waardevol is, belonen we de meest baanbrekende en slimme inzending met een prijs van €250. Jouw stem, jouw impact én een mooie beloning!

De spelregels

  • Jouw inzending moet uiterlijk 20 oktober binnen zijn.
  • Zorg ervoor dat je de juiste contactgegevens invult, zodat we je kunnen bereiken als je wint.
  • De winnaar krijgt persoonlijk bericht en een uitnodiging op kantoor.

Doe mee en maak het verschil!

Dit is het moment om jouw stempel op onze campagnes te drukken en daarvoor beloond te worden. Klaar om te laten zien wat je kunt?

We helpen je graag verder

Bel ons op 085 - 006 68 20

Bekijk onze andere contact opties

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.