Mantelzorgcafé: Met de casemanager dementie aan tafel

Casemanager dementie Gerda Schoneveld is werkzaam voor Libertas. Zij geeft deze middag informatie over de ziekte en het proces van dementie. Er is ruimte om in gesprek te gaan en vragen te stellen over het ziektebeeld en mogelijkheden van ondersteuning.

Dementie is een ingrijpende ziekte. Mensen met een vermoeden van dementie of mensen waar de diagnose dementie is gesteld kunnen een vaste begeleider toegewezen krijgen.

Een casemanager dementie informeert, begeleidt, denkt mee, adviseert, regelt zorg en helpt keuzes maken. Zo helpt de casemanager dementie jou en je naasten om te gaan met de gevolgen van dementie in het dagelijks leven zodat je zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Daarnaast speelt zij een belangrijke rol bij het inventariseren van de zorgvraag, signaleren van mogelijke problemen en biedt zij ondersteuning bij het voorbereiden op toekomstige ontwikkelingen van het ziektebeeld.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Kijk op de website voor meer informatie, kosten en reservering.

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.