ActiVite

ActiVite verleent een breed scala aan zorgdiensten, waaronder thuiszorg, verpleeghuiszorg en diensten in ontmoetingscentra. Daarnaast bieden ze ook gemaksdiensten aan huis en cursussen. De samenwerking tussen Groenoord Zorgt en ActiVite zorgt voor een uitgebreide zorgervaring voor cliënten van beide organisaties.

Bekijk de website

Een partner voor aanvullende zorg

ActiVite verleent zorg en hulp op basis van de Zorgverzekeringswet (Zvw), de Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en diverse subsidieregelingen. Ze zorgen ervoor dat financiële middelen effectief worden ingezet voor wonen, welzijn en zorg, waarbij de persoonlijke behoeften van hun cliënten centraal staan.

De samenwerking tussen Groenoord Zorgt en ActiVite biedt een uitgebreide zorgervaring voor cliënten. Terwijl Groenoord Zorgt huishoudelijke hulp levert, biedt ActiVite ook aanvullende zorgdiensten zoals verpleging en gespecialiseerde zorg. Wanneer cliënten een WLZ-indicatie hebben en wachten op een plek in een verzorgingshuis, kan ActiVite Groenoord Zorgt inschakelen als onderaannemer. Dit zorgt ervoor dat cliënten de nodige zorg en ondersteuning krijgen tijdens de wachttijd. Door deze synergie ontvangen cliënten een geïntegreerd zorgpakket dat bijdraagt aan hun gezondheid en welzijn.

Benieuwd met wie wij nog meer samenwerken?

Groenoord Zorgt biedt hoogwaardige thuishulp, ondersteund door een breed netwerk van zorgprofessionals en partners. Onze rol gaat verder dan alleen het bieden van hulp in het huishouden; wij zijn er ook om onze cliënten te verbinden met gespecialiseerde zorgverleners en andere partners voor een completere zorgervaring en een gezond en actief leven.

Klik op de knop hieronder

Alle partners
Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.