DZB Leiden

DZB Leiden is al 50 jaar het sociaal werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente Leiden. Hier staan de mogelijkheden en kwaliteiten van het individu altijd centraal. Door deze samenwerking kunnen we de kloof tussen werkzoekenden en de zorgsector verkleinen, en bijdragen aan duurzame werkgelegenheid en hoogwaardige zorg voor de gemeenschap.

Bekijk de website

Iedereen moet een kans krijgen om zich te ontwikkelen

DZB geeft professionele training en begeleiding en heeft veel verschillende soorten werkervaringsplaatsen. DZB ondersteunt zowel werkzoekenden met als zonder arbeidsbeperking. Dankzij een enorm werkgeversnetwerk helpt DZB jaarlijks honderden mensen aan werk. Voor wie het nodig heeft, is er bij DZB een goed passende werkplek. Zo is het bedrijf met 1.000 medewerkers één van de grootste werkgevers in de Leidse regio.

DZB biedt verschillende diensten aan, waardoor werkzoekenden diverse vaardigheden ontwikkelen en hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. De organisatie richt zich ook op re-integratie, statushouders en social return, en werkt nauw samen met lokale werkgevers om duurzame werkgelegenheid te creëren. Daarnaast kunnen werkgevers profiteren van diverse subsidies en ondersteuning bij het invullen van hun personeelsbehoeften.

Ook in de zorgsector speelt DZB een cruciale rol. Door gerichte training en begeleiding zorgen zij ervoor dat werkzoekenden met een interesse in de zorg passende werkervaring opdoen. Hierdoor zijn zij beter voorbereid op een carrière in de zorg.

Benieuwd met wie wij nog meer samenwerken?

Groenoord Zorgt biedt hoogwaardige thuishulp, ondersteund door een breed netwerk van zorgprofessionals en partners. Onze rol gaat verder dan alleen het bieden van hulp in het huishouden; wij zijn er ook om onze cliënten te verbinden met gespecialiseerde zorgverleners en andere partners voor een completere zorgervaring en een gezond en actief leven.

Klik op de knop hieronder

Alle partners
Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.