Somnox

Wie goed slaapt, leeft langer. Een goede nachtrust is cruciaal voor lichamelijk herstel en verrijkt je leven. Daarom past de samenwerking met Somnox perfect binnen onze blue zone-filosofie. Somnox helpt met innovatieve oplossingen om de slaapkwaliteit te verbeteren, wat bijdraagt aan een gezonder en gelukkiger leven.

Bekijk de website

Adem jezelf in slaap met Somnox

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond leven, net zo belangrijk als beweging en voeding. Tijdens de slaap herstelt ons lichaam, worden essentiële processen geactiveerd en vinden belangrijke neurologische reinigingsprocessen plaats. Wanneer slaap wordt verstoord, kunnen deze processen stagneren, wat het risico op diverse gezondheidsproblemen, waaronder dementie, verhoogt.

Om dit te adresseren, ontwikkelde Somnox een unieke oplossing: een knuffelbaar maatje dat zowel overdag als ’s nachts ontspanning en geborgenheid biedt. Somnox simuleert op een natuurlijke en voelbare manier ademhaling, wat helpt bij het kalmeren van de geest en het bevorderen van een rustige ademhaling. Deze innovatie is niet alleen ontworpen voor comfort, maar ook als ondersteuning bij stress, angst en slaapproblemen.

Aanbevolen door verschillende zorgverzekeraars en slaapexperts, heeft Somnox zich gepositioneerd als een betrouwbare partner in slaapverbetering. Hun toewijding aan kwaliteit en effectiviteit blijkt uit de positieve impact die ze hebben op het dagelijks leven van velen.

Benieuwd met wie wij nog meer samenwerken?

Groenoord Zorgt biedt hoogwaardige thuishulp, ondersteund door een breed netwerk van zorgprofessionals en partners. Onze rol gaat verder dan alleen het bieden van hulp in het huishouden; wij zijn er ook om onze cliënten te verbinden met gespecialiseerde zorgverleners en andere partners voor een completere zorgervaring en een gezond en actief leven.

Klik op de knop hieronder

Alle partners
Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.