Stichting SUN

Ondanks alle goede voorzieningen van onze welvaartsmaatschappij zijn er veel mensen die in een uitzichtloze financiële situatie zijn geraakt. Als alle andere loketten gesloten blijven, kunnen wij Stichting Sun inschakelen om onze cliënten te helpen.

Bekijk de website

Financiële hulp

SUN Leiden (Stichting Urgente Noden Leiden) biedt hulp aan mensen in acute financiële nood die tussen wal en schip dreigen te vallen. Ze verstrekken financiële bijdragen en renteloze leningen wanneer andere hulporganisaties niet kunnen helpen. De aanvragen worden behandeld via professionele hulpverleners. SUN Leiden werkt nauw samen met de gemeente, donateurs, fondsen, kerken en andere dienstverleningsorganisaties.

De samenwerking tussen Groenoord Zorgt en SUN Leiden sluit perfect aan op het gemeenschappelijke doel om kwetsbare cliënten uitgebreide ondersteuning te bieden. Groenoord Zorgt kan cliënten doorverwijzen naar SUN Leiden voor acute financiële bijstand, waardoor een completere en stabielere zorgervaring ontstaat.

Benieuwd met wie wij nog meer samenwerken?

Groenoord Zorgt biedt hoogwaardige thuishulp, ondersteund door een breed netwerk van zorgprofessionals en partners. Onze rol gaat verder dan alleen het bieden van hulp in het huishouden; wij zijn er ook om onze cliënten te verbinden met gespecialiseerde zorgverleners en andere partners voor een completere zorgervaring en een gezond en actief leven.

Klik op de knop hieronder

Alle partners
Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.