Topaz

Topaz is er voor mensen die intensieve, specialistische zorg nodig hebben. Voor mensen die door ziekte, ouderdom of een combinatie van die twee, niet meer zelfstandig kunnen wonen of tijdelijk ondersteuning nodig hebben.

Bekijk de website

Hulp voor kwetsbare mensen

Als partner van Groenoord Zorgt vormt Topaz een waardevolle samenwerking. Groenoord Zorgt richt zich specifiek op het leveren van huishoudelijke hulp aan cliënten die nog zelfstandig thuis wonen. Hierdoor kunnen wij cliënten die behoefte hebben aan meer intensieve zorg en ondersteuning, zoals die geboden wordt door Topaz, effectief doorverwijzen.

Een belangrijk aspect van onze samenwerking is de complementariteit in diensten. Indien Topaz behoefte heeft aan extra huishoudelijke hulpen, kunnen zij Groenoord Zorgt inschakelen als onderaannemer. Door deze strategische samenwerking kunnen beide organisaties elkaar versterken en de zorgbehoefte van ouderen in de regio op een efficiënte en zorgvuldige wijze vervullen.

Benieuwd met wie wij nog meer samenwerken?

Groenoord Zorgt biedt hoogwaardige thuishulp, ondersteund door een breed netwerk van zorgprofessionals en partners. Onze rol gaat verder dan alleen het bieden van hulp in het huishouden; wij zijn er ook om onze cliënten te verbinden met gespecialiseerde zorgverleners en andere partners voor een completere zorgervaring en een gezond en actief leven.

Klik op de knop hieronder

Alle partners
Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.