Vegro

Vegro is al bijna 40 jaar gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zorg- en mobiliteitsoplossingen. De samenwerking met Vegro biedt waardevolle voordelen, zoals een gecoördineerde signalerings- en verwijsfunctie naar essentiële hulpmiddelen die aansluiten op individuele behoeften.

Bekijk de website

Een partner voor essentiële hulpmiddelen

Vegro is al bijna 40 jaar gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zorg- en mobiliteitsoplossingen, waardoor mensen in staat worden gesteld hun leven op hun eigen voorwaarden te leiden. Of het nu gaat om het faciliteren van revalidatie, het bevorderen van mobiliteit, of het bieden van tijdelijke of permanente hulpmiddelen voor zelfstandigheid, Vegro staat bekend om haar toewijding aan persoonlijke zorgbehoeften. Het assortiment van Vegro omvat een breed scala aan hulpmiddelen die variëren van leenopties via de zorgverzekering tot aan koop- en huurmogelijkheden, allemaal ontworpen om het dagelijks leven te vergemakkelijken en de kwaliteit ervan te verbeteren.

Door hun uitgebreide kennis en ervaring te combineren, zijn Groenoord Zorgt en Vegro toegewijd aan het bieden van gepersonaliseerde zorgoplossingen die cliënten helpen om comfortabel en zelfstandig te blijven in hun eigen omgeving.

Benieuwd met wie wij nog meer samenwerken?

Groenoord Zorgt biedt hoogwaardige thuishulp, ondersteund door een breed netwerk van zorgprofessionals en partners. Onze rol gaat verder dan alleen het bieden van hulp in het huishouden; wij zijn er ook om onze cliënten te verbinden met gespecialiseerde zorgverleners en andere partners voor een completere zorgervaring en een gezond en actief leven.

Klik op de knop hieronder

Alle partners
Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.