“Ik weet bij elke gelegenheid wel de gezelligheid mee te nemen.”

Mevrouw Daleman (75) heeft heel wat tegenslagen in haar leven gekend, toch blijft zij een zeer vriendelijk en positief persoon. Onder haar vrienden staat zij ook bekend als degene met een goede dosis humor.

Wat maakt jou uniek?

Mijn vrijheid en humor. Mijn zelfstandigheid. Ik ben jarenlang huisbaas geweest en heb 14 huurders gehad naast mijn eigen woning. Toen het op een gegeven moment, 7 jaar geleden, niet meer in mijn eentje te onderhouden was, heb ik alles verkocht en nu woon ik in een prachtig appartement in Leiderdorp.

Hoe sta jij bekend bij jouw vrienden?

Ik sta bekend om mijn humor en als de gangmaker. Ik weet bij elke gelegenheid wel de gezelligheid mee te nemen en heb altijd plezier met mijn vrienden. Ik heb 8 vrienden waar ik al 50 jaar mee omga.

Wat zou je nog graag willen zien of doen?

Ik heb een zus in Engeland. Daar zou ik graag nog een keer naartoe willen. Ik heb overigens ook nog een zus in Frankrijk én eentje in Spanje.

Welke dag uit jouw leven zou jij nog wel een keer willen beleven?

De trouwdag van mijn zoon in Bonaire. Hij is daar getrouwd met zijn partner, een man. Het was echt een geweldige dag.

Wat is de belangrijkste les die jij hebt geleerd?

Helaas dat je niet iedereen zomaar kunt vertrouwen. Dat is me letterlijk en figuurlijk weleens duur komen te staan.

Waar zou jij willen wonen?

Het liefst hier, zo lang mogelijk! Maar mocht ik ooit niet meer voor mijzelf kunnen zorgen, dan is er een appartementje voor me bij mijn zoon en schoonzoon in Portugal.

Misschien is dit ook wat voor jou?

Heb jij een tip of een leuk nieuwtje? Mail de redactie!

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.