Schrijf je nu in voor het unieke outdoor fitness programma voor 65+

Boomer Bootcamp. Omdat sporten niet alleen voor de jongere generaties is!

Groenoord Zorgt en Mozion, een thuiszorgorganisatie en outdoor fitnessclub, bundelen hun krachten om 65-plussers in Leiden en omstreken een uniek fitness programma te bieden. Het programma vindt vanaf 13 mei elke week plaats op maandag- en vrijdagochtend van 10:30 tot 11:30, in de buitenlucht. Bij aanmelding krijg je de eerste les gratis! Je betaalt €15 per les. Inschrijven kan via het onderstaande formulier.


.

Sporten is gezond voor iedereen, ongeacht welke leeftijd. In een tijd waarin de levensverwachting stijgt maar de kwaliteit van leven afneemt, zijn Groenoord Zorgt en Mozion vastberaden om middels dit fitnessprogramma het tij te keren. Het percentage mensen met een chronische aandoening stijgt in Nederland. Opvallend is dat mensen op een steeds jongere leeftijd een chronische aandoening krijgen. Dit in combinatie met de stijgende vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt is een zorgelijke ontwikkeling.

Meer bewegen is een belangrijk onderdeel van de oplossing. Het fitnessprogramma, ‘Boomer Bootcamp’, is zorgvuldig samengesteld door de ervaren bewegingswetenschappers van Mozion. Het programma heeft als doel de spierkracht, conditie en mobiliteit van deelnemers te bevorderen, zodat jij zo lang mogelijk fit en gezond blijft.

Benieuwd hoe jij ervoor staat wat jouw gezondheid betreft, niet alleen fysiek maar ook mentaal? Maak dan gebruik van onze gratis levensverwachtingstool!

Misschien is dit ook wat voor jou?

Heb jij een tip of een leuk nieuwtje? Mail de redactie!

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.