Lancering lijn van seksspeeltjes speciaal voor senioren door Groenoord Zorgt en Willie.nl

Groenoord Zorgt en erotiekwebshop Willie.nl, een toonaangevende aanbieder van intieme producten en onderdeel van CLS Healthcare, kondigen met trots hun samenwerking aan voor de ontwikkeling van een nieuwe sextoylijn genaamd ‘Senior Sensations,’ speciaal ontworpen voor ouderen. In een samenleving waar seksualiteit bij ouderen vaak onderbelicht blijft, willen zij hiermee bijdragen aan het creëren van een omgeving waarin ouderen zich vrij voelen om hun verlangens en behoeften te uiten, zonder angst voor stigma of schaamte. Daarnaast hopen ze met deze samenwerking de dialoog over seksueel welzijn bij ouderen te bevorderen en meer bewustwording te creëren voor het belang hiervan.

Deze gezamenlijke inspanning is meer dan alleen een zorgvuldige selectie van producten die op deze doelgroep zijn afgestemd. “Als vooruitstrevende zorgorganisatiebegrijpen we de noodzaak om seksualiteit bij ouderen te bespreken en te ondersteunen“, zegt Pieter Blickman, Chief of Impact bij Groenoord Zorgt. “Actief seksueel welzijn bevordert sociale interacties, stimuleert fysieke activiteit en draagt bij aan stressvermindering, waardoor ouderen een betere kwaliteit van leven ervaren. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met Willie.nl  om dit doel te verwezenlijken. Het past helemaal bij onze missie om de eerste blue zone van Nederland te creëren, waar mensen in goede gezondheid gemiddeld ouder worden.

Henne Bloem, marketingmanager en woordvoerder van Willie.nl, voegt hieraan toe: “Seks is een primaire levensbehoefte en goed voor ons algemene welbevinden. Wij zijn er van overtuigd dat dit ook op latere leeftijd geldt en onderzoek van Rutgers en van het Nationaal Ouderenfonds onderschrijven dat. Door onze expertise te bundelen met Groenoord Zorgt willen we niet alleen hoogwaardige producten aanbieden die specifiek zijn ontworpen voor de behoeften van ouderen. We zetten ons ook in om de dialoog over seksualiteit bij ouderen te bevorderen en we willen een taboe doorbreken dat helaas nog steeds bestaat, zowel bij de ouderen als bij hun zorgverleners.”

De pilot bestaat uit een speeltjeslijn met 7 toys die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van ouderen, een glijmiddel en een gesprekskaarten met vragen over intimiteit en seks. Zo zijn de trillingen van de vibrators ‘Timess Touch’ en ‘Silver Seduction’ mild voor de gevoelige slijmvliezen van oudere vrouwen en biedt de sleevemasturbator ‘Classic Companion’ subtiele stimulatie en extra grip aan de buitenkant voor handen die wat minder kracht hebben. De lijn is binnenkort verkrijgbaar en alvast te bekijken op: https://www.willie.nl/senior-sensations/

Groenoord Zorgt en Willie.nl streven met hun gecombineerde expertises naar het maken van een positieve impact op het seksuele welzijn van ouderen en een blijvende verandering teweeg te brengen in de manier waarop seksualiteit in de samenleving wordt waargenomen en besproken. Deze samenwerking is een belangrijke stap naar een inclusieve en seksueel gezonde samenleving, ongeacht leeftijd.

Meer informatie vind je hier.

Misschien is dit ook wat voor jou?

Heb jij een tip of een leuk nieuwtje? Mail de redactie!

Start chat
Chat met ons
Scan de code
Miriam - Regio Coördinator
Hallo 👋
Welkom op onze website! Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag over de diensten die wij leveren? Stel je vraag hier en we komen er zo spoedig mogelijk op terug. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur.